Samuel Schewzcuk - samuel0072

19.09.2010 15:30

Ako prvého som oslovil s rozhovorom svojho priateľa, ktorého som spoznal na PPM. Prijal ponuku na rozhovor, takže tu si už celý rozhovor môžete prečítať. Príjemné čítanie.

 

roman1327: Ahoj Samo. Veľa ľudí ťa už pozná z hry PPM, no aj tak sa nám skús predstaviť. Odkiaľ pochádzaš, čomu sa venuješ apod.

samuel0072: Ahoj, volám sa Samuel Schewczuk a pochádzam z Prešova..ešte študujem a popri tom sa venujem aktívne futbalu..hrám za FK Safi Prešov kde sa nám rozpadá dorast takže budem musieť odísť..dalej si rád vyrazím von s kamarátmi a pozrieme si neaký dobrý film alebo futbal..samozrejme ešte v neposlednej rade PPM :)

 

roman1327: Takže futbalista, ako ti ide futbal na PPM ? Skončila sa 1. sezóna, v ktorej sa začali vytvárať prvé silnejšie mužstvá. Ako sa ti darilo počas 1. sezóny ?

samuel0072: Futbalista, futbalista ;)..tak 3/4 sezóny som sa držal na prvom mieste..potom sa na mňa bodovo dotiahli 3 tímy..bohužial v závere som vypustil paru zápasov nejak..a všetci traja ma predbehli..som sklamaný, 4. miesto, ale nevenoval som futbalu svoj čas veľmi..tak ma to až tak nemrzí..uvažoval som, že skončím s futbalom..ale spolužiaci, ktorích som nahovoril na PPM prehovorili mňa, aby som neskončil.

 

roman1327: Nemalo by zmysel na začiatku hneď skončiť. :) Aké sú tvoje dojmy z futbalu ?

samuel0072: Som spokojný až na prehry s NN a nevysvetlitelné prehry ako 1. s 20. a pod. , ale verím, že sa to časom opraví :)

 

roman1327: Tvoj postoj je správny. :) Venuješ už futbalu viac času ako, keď sa len začala beta ?

samuel0072: Ani nie..hokej je stále prioritou. :)

 

roman1327: Prejdime k téme Športová akadémia. Veľa manažérov sa sťažuje, že im z nej nechodia dobrí hráči. Je to aj tvoj prípad ?

samuel0072: Je to aj o štastí a náhode, ale z časti je to aj môj prípad..zatiaľ túto sezónu potiahnutý jeden brankár a aj ten bude trénovaný skôr na predaj ako na to, aby hral..môj problém je v tom, že nemám kvalitného športového riaditeľa (čo som si uvedomil až teraz)..momentálne nejakého hľadám..snád pomôže :)

 

roman1327: Tak držím palce. :) Blížime sa ku koncu. Dal si si do ďalšej sezóny nejaké predstavzatia, napr. čo postaviť počas ďalšej sezóny, čo kúpiť, na akom mieste sa umiestniť v lige apod. ?

samuel0072: Uvidíme či neskončím vôbec..nedávam si ciele na zázemie..skôr zohnať útočníka a obrancu minimálne v počte kusov: 2 :D ..a samozrejme umiestnenie nižšie ako TOP5 beriem ako neúspech..

 

roman1327: Nech ti to vyjde. :) Ďakujem za rozhovor.

samuel0072: Zamálo, pre teba rád :)